Võilillejuur.
Kuivatatud ja peenjahvatatud võilille juurte puru 40 grammises pakendis.
Valmistamine: Variant 1) 1 sl/250 ml/100C/1h
Võib valmistada ka külmtõmmisena. Variant 2) 40 grammile võilillejuure purule lisada 1-1,5 liitrit leiget vett. Hoida 10-15 tundi jahedas, aeg-ajalt loksutades, kurnata, tarbida.Valmis jooki võib hoida külmkapis. Külmtõmmises säilivad kõik boiaktiivsed ained ja vitamiinid.
Võilillejuure jahvatist võib lisada ka paljudesse toitudesse – putrudesse, smuutidesse, kamasegudesse. Teda võib röstida ja valmistada endale kofeiinivaba võilillejuure kohv. Lühema röstimise korral jääb ,,kohvile,, kerge võilillejuure enda maitse, pikema röstimise korral lisandub aga omapärane vaniljearoom.
Päritolumaa: Eesti




Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.