Frank Kutteri hakkliha on kõrge kvaliteediga ja küpsetuskadu toidu tegemisel on väike.
Frank Kutteri kodune hakkliha on hoolikalt valitud ja tasakaalustatud segu 50% sealiha ja 50% veiselihaga, pakkudes mahedat maitset ja ideaalset tekstuuri erinevate roogade valmistamiseks. Sobib suurepäraselt kotlettide, kastmete, täidiste ja hakklihapõhiste toitude tegemiseks.
✔ 50% sealiha ja 50% veiseliha – ideaalne maitsete tasakaal
✔ Mahlane ja mitmekülgne koostis erinevateks roogadeks
✔ Sobib kotlettideks, kastmeteks, pajaroogadeks ja muuks
✔ Kaal: 500 g
Valmista maitsvaid ja koduseid roogasid lihtsalt ja kiiresti! 🍽️🥩
Hea toidu aluseks on korralik tooraine- ise kasvatades sigu teame täpselt, kuidas saavutada parim liha kvaliteet. Tootmine toimub käsitööna ning tootevalmistamisel kasutame alati värsket külmutamata toorainet. Selleks, et hakkliha ei oleks vesine ja liha säilitaks võimalikult kõrge kvaliteedi, siis on Frank Kutteri tootmisprotsessid kiired. Kiired tootmisprotsessid annavad võimaluse valmistada hakkliha ilma külmjääta, mida tavaliselt kasutatakse temperatuuri alla viimiseks. See omakorda lõhub liha struktuuri ja muudab hakkliha “vesiseks”. Seega võid kindel olla, et eelistades Frank Kutteri hakkliha on liha kvaliteetne, maitsev ja hea!
Koostis: sealiha 50%, veiseliha 50%. Rasvasisalduse protsent alla 25%, kollageeni/lihavalgu suhtarv alla 15%. Tarvitada kuumtöödeldult mitta alla 72C. Soolasisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Veiseliha päritolu: Eesti. Sealiha päritolu: Eesti
100% Saare siga
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.