BLOGI

Klassikalised õhukesed pannkoogid

Vaja läheb:

    • 60 g suhkrut (umbes ¾ dl)

    • näputosaga soola

Valmistamine:

    • Klopi munad ja suhkur vispliga lahti, kuni segu on kergelt vahune.
    • Lisa juurde jahu, sool ja piim. Sega kõik ühtlaseks tainaks – nii, et tükke ei jää.
    • Viimasena vala juurde sulatatud või ja sega veel kord läbi.
    • Kuumuta pann keskmisel kuumusel.
    • Vala pannile sobiv kogus tainast (nt 1/2 kulbitäit) ja küpseta, kuni alumine külg on kuldpruun. Proovi teha võimalikult õhukesed pannkoogid.
    • Keera pannkook ümber ja prae ka teine pool kuldseks. 

 

 

Lase taignal enne küpsetamist 10–15 minutit seista.

Serveeri soojalt moosi, marjade, siirupi või meelepärase lisandiga. Naudi! 🥞💛

Soovi korral võid tavatooted asendada gluteenivaba jahuga ja laktoosivaba piimaga ja laktoosivaba võiga.

Shopping Cart